За Арена на Титаните

Ние, от “Арената на ТИТАНИТЕ”, сме N на брой спортни личности. Всеки с различен характер и всеки силен в различна спортна област. Може да сме различни, но сме обединени от една обща цел и сме тук, за да я постигнем.
Целта ни е да правим спортно-развлекателни игри с благотворителна цел и да помагаме на хора в нужда. Игрите, които ще покажем на откритите ни арени във вашите (нашите) парк, гора, паркинг, спортна площадка, двор и всякакви открити площи след природата, ще са от типа на ТВ предаванията като “ФЕРМАТА”, ”ИГРИ НА ВОЛЯТА” и “СЪРВАЙВЪР”.
Ще се опитаме да правим събития през два месеца с участници от всякакви пол и възраст. Изпитанията ще бъдат многокомпонентни. В тях ще можете да тествате своите физическа сила, издръжливост, бърз ум, баланс... Ще има моменти, в които ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт и ще искате да се откажете, но... точно тук е моментът да покажете своята воля.
В част от изпитанията ще включим игри, с които ние сме се забавлявали, когато сме били деца, и по този начин да покажем на подрастващото поколение, че може да се забавляваш и без мобилни устройства. Същевременно с това ще се постараем да върнем назад лентата от спомени на по възрастните зрители и участници. 
Ние от “Арената на ТИТАНИТЕ”, както и вие, които сте гледали реалити предавания от спортен характер, сме си казвали: “Този или тази как така не могат да минат това трасе или как така не могат да издържат 5 минути на дадено изпитание?!?!”.
Запиши се и се тествай. Ние ще определим колко участници ще ни трябват за дадено събитие и първите, които се запишат и попълнят дадената бройка, ще бъдат записани като участници. 
Всяко едно събитие ще бъде минимум два дни (събота и неделя) и ще включва 7-8 на брой индивидуални игри за всеки участник и по една отборна игра. Отборите ще се разпределят на база жребий, в който ще има равен брой жени и мъже. На всеки ще се отчита индивидуално време и на база дадените времена ще се събират точки. В последната игра 4 мъже и 4 жени с най-добри времена и същевременно събрали най много точки ще играят финална битка за излъчване на един победител при мъжете и един при жените.