Състезание "Заедно за Ачо"

Здравейте на всички, които вече ни познавате, и на тия, които не ни познават и тепърва ще разберат за нас.
На 2-3.09.23г, ние направихме за гр.Разград Благотворително състезание “Заедно за Ачо” Арената на ТИТАНИТЕ в Северен Градски Парк, точно където в момента се провежда Есенният Панаир на нашият град. Направихме нещо различно за град Разград и без помощта на Община Разград, за което им благодарим, че се включиха безвъзмездно с предоставилия терена, за да изградим нашата арена, това нямаше да се случи. По време на състезанието събрахме за Ачо сумата от 6478,50лв (благотворителни кутии, скара, такси от участници), за което благодарим на всички, които пуснаха в благотворителните кутии по някой лев, които си купиха от скарата храна и на всички състезатели, които имаха главна роля в това събитие. Блгодарим на всички вас, колкото и малко да бяхте, които отделихте от личното си време в горещите съботни и неделни часове. ”Направи добро, за да ти се върне добро”.
От наша страна като организатори мислим, че се бяхме постарали достатъчно, за да направим един малък празник за нашият мил град. Месеци преди събитието бяхме заляли медийното пространство с информация за благотворителната кауза с, което мислим, че стигнахме до хиляди хора. Явно обаче не сме достигнали до сърцата на повечето жители на гр.Разград, при условие, че успяхме да привлечем не повече от по 100 човека на ден, при условие, че каузата беше благотворителна. Сега, днес, гледаме и се чудим на вас, гражданите на град Разград и Разградска област, какво толкова интересно намирате в Традиционният Есенен Панаир на града ни, а предната седмица на благотворителното събитие къде бяхте?Имахме 28 участници-състезатели от цяла България, имахме адреналин, битки, кебапчета, кюфтета, бира и музика. Къде бяхте, ХОРА, къде и какво търсите на панаира в момента?
Казваме под секрет, че зимисляме и организираме отново събитие с благотворителна кауза, този път за 8 месечно бебенце в средата на месец октомври(ориентировъчни дати 14-15 октомври)!

 УЧАСТНИЦИ
 

 
ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО